ablakzsiráf

Mindenről mindent mindenkinek.

imósönz

2008.10.02. 13:00 | Cosmic Girl | Szólj hozzá!

Most meg csípi a torkom a citromos tea, hogybasszameg a természet! Kinézek és látom ezt a szürke háztetőt, hiányzik a kutya, a szomszédban a klíma jár, nálunk a fűtés, és a pirospöttyösazigazi.
Gondolom lassan elmehetnék impresszionistának, annyi itt az emóció és pillanatokról írok csak neked. Most ezt meg ezt csinálom, méz folyik a bögre falán, itt az ősz és sárgák a levelek, folynak át az úton, mint a méz a bögrém falán.
Különben elaludtam a vágóban majdnem az előbb, ne üljünk a neonban mozgalom és leoltottuk a villanyt, néztük a kiírást, nem nehéz kiírás helyett kiírtást olvasni, mondom is Tvrkónak, milyen hatással volt rám a könyve, itt találtam benn egy polcon, mondjuk jobb, mint a "Hogyan ismerkedjünk interneten, hogy tutira szex legyen a vége" című műremek (olvasd egybe, című műremek, zseniális, nem?), és most arra gondolok, hogy milyen jó, nekem ehhez most elég egy sms-t írnom.
Jajj, odanézz bazmeg, egy galamb ül a villanypóznán! Kurva nyomott vagyok ma, idővel talán azt is eldöntöm, hogy melyik igazabb, mint az igazabb magyar: a nyomott vagy a kurva. Bé.

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosablak.blog.hu/api/trackback/id/tr37692384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása