ablakzsiráf

Mindenről mindent mindenkinek.

Reality

2008.11.05. 08:28 | Smat | Szólj hozzá!

Mifelénk ciki reality-t nézni, de azt hiszem engem most megvettek kilóra. Amúgy nem a sztárok miatt, de ugye mégiscsak jobban leköt egy olyan műsor amiben kedvelt vagy sokak által utált közéleti személyiségek szerepelnek, mint mondjuk Gipsz Jakab akiről soha életedben nem hallottál, max egyszer összefutottál vele a közértben. A helyszín az tökéletes, és ahogy te is mondtad Cosmicgirl, nem három álló kamera sasolja a sztárocskáinkat, hanem tényleg folyamatos a pörgés, csak kíváncsi leszek, hogy a színvonalat négy teljes héten keresztül lehet e tartani, mert ugye ha már az elején ellőnek ilyeneket, mint a rafting meg a bungee, mi marad a végére? Celebes bogárevés?

Egyetlen félelmem van csak: Győzikét és a BK-t nagyon nehéz lesz leelőzni, nem is értem miért azt kajálja a nép, de mindegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosablak.blog.hu/api/trackback/id/tr14750778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása