ablakzsiráf

Mindenről mindent mindenkinek.

Hollywood, FL

2008.09.24. 09:57 | Cosmic Girl | Szólj hozzá!

Áhá, Jennifer Lopez-film! Kurvára nem emlékszem amúgy, max az Anakondára, ami meghozta neki a népszerűséget, méltán, nem méltán, kérjük küldje a helyes válasz betűjelét a 1788-ra...

Arra viszont emlékszem, hogy volt aktuális James Bondos ( Daniel Craig, akinek nem áll jól a Bond, James Bond... nézte volna meg a Dr No-t! Zseniális) Csipkerózsikatörténete, tudod klasszik én - a takarítónő - meg gazdag pasi - valamilyen politikusszenátorelnökjelöltfontosember - összejövünk, pedig ő azt hiszi, hogy én az vagyok, aki valójában nem, blablabla, szóval mintha én írtam volna első gimis szerelmem idején. Erre viszont te biztosan nem, pedig kutass kedves, az elméd legmélyén, hátha felbukkan valami, azon kívül, hogy milyen baromi jól néz ki az If you had my love videóban, mikor a tengerparton ledobál magáról mindent. Felőlem mondjuk dobálthat, nézni jó, és amíg olyan show-t csinál, hogy övé tud lenni a Superbowl (oké, tudom, az focivébé volt és a Let's get loud), fejet hajtok. 

Danielekre és/vagy britekre visszatérve: erőlködhet a Warner meg az a Craig, úgysem lesz jó James Bond soha (olivával, felrázva, nem keverve! Ennyi bazmeg, ennyi.) és különben is, nem ő a legjobb brit Daniel, hanem az a Radcliffe gyerek, na, nála még az sem érdekel, hogy kicsi a farka.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosablak.blog.hu/api/trackback/id/tr17678886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása